Idei de activități pentru mame și copii

Pentru copii este foarte important să își ocupe timpul cu activități creative, ce îi ajută să se dezvolte, iar pentru mămici este bine să mai aibă parte și de câte o pauză pe care o pot dedica îngrijirii personale. Te-ai gândit vreodată la cum poți să faci ambele lucruri în același timp? Iată un exemplu de activitate ce îi pot ține ocupați pe cei mici într-un mod creativ:

Picturi pe numere

Oferă-i copilului tău câteva modele de picturi pe numere și lasă-l să-și dezvolte abilitățile. Aceste produse îi dezvoltă abilitățile de desen, de concentrare și de atenție la detalii. Cu ajutorul acestora, oricine poate deveni artist.

Pictura pe numere poate reprezenta o experiență prin care îți realizezi singur propria operă de artă, chiar dacă nu ești talentat la desen. Pentru cei mici și nu numai, poate reprezenta o modalitate de relaxare sau o activitate plăcută și creativă în același timp.

Pentru mame, poate fi o alegere inspirată deoarece se pot bucura de puțin timp liber pe care pot să și-l dedice îngrijirii personale.

Ce poți să faci cât timp copilul tău se joacă

E timpul să profiți de timpul liber și să ai grijă de tine. Iată câteva idei prin care te poți relaxa:

  • Aplică o mască de față

Cu ajutorul unei măști de față, nu numai că te relaxezi, însă îi poți oferi tenului tău hidratarea de care are nevoie.

Identifică-ți problemele tenului și aplică o mască de față special destinată tratării acestora.

  • Ocupă-te de îngrijirea părului

Cele mai multe femei au probleme cu părul. Cel mai des se plâng de acesta, fie pentru că este mult prea uscat, fie că are tendința de îngrășare. Cu atât de multe produse pe piață, special destinate acestor probleme, este imposibil să nu găsești o rezolvare.

Pentru părul cu tendință de îngrășare cel mai căutat produs al momentului este Seboradin șampon, iar pentru cel foarte uscat poți folosi un ulei de păr de la Kerastase.

  • De când timp nu te-ai mai machiat?

De foarte multe ori, machiajul oferă încredere unei femei. Chiar dacă îți petreci destul de mult timp acasă, dacă îți era dor să te machiezi, poți oricând să faci acest lucru. Aplică-ți un fond de ten bun și în același timp lejer. Poți opta pentru un fond de ten Catrice, care nu încarcă prea mult tenul, un rimel și un ruj în nuanțe discrete. Obții astfel un machiaj lejer, de zi, potrivit pentru momentele în care vrei să te simți frumoasă.