Miere Manuka – alimentația corectă pentru menținerea sănătății.

Miere Manuka – alimentația corectă pentru menținerea sănătății. Încă din copilărie începem să acumulăm informații și să descoperim cât de importante sunt anumite aspecte ale vieții. Printre acestea, evident, se situează sănătatea și îngrijirea personală, cărora trebuie să le acordăm întotdeauna atenție.

     Timpul, însă, de cele mai multe ori ne este insuficient și reușește să ne pună piedici, fiind cel care ne stă în cale atunci când ne dorim și simțim atât de mult nevoia de o pauză, de relaxare sau pur și simplu de momente în care să facem ceva semnificativ pentru noi.

    Tot acesta este cel care ne determină să devenim, uneori, ignoranți cu cei din jur și în special, cu propia persoană. Astfel, reușim să ajungem în punctul în care starea noastră de sănătate fizică să fie afectată, să avem o senzație generală de rău, să ne simțim slăbiți sau chiar să ne confruntăm cu afecțiuni, care la rândul lor, netratate, pot produce efecte negative majore.

    Și după cum știm deja că o minte sănătoasă necesită un corp sănătos, automat realizăm că avem nevoie de un organism îngrijit într-un mod adecvat pentru a avea o stare psihică bună. Dar ce putem face în această privință? Desigur că cea mai simplă metodă care ne și este la îndemână, este prevenția. Așadar, ceea ce avem de făcut este să ne organizăm, astfel încât să ne formăm un program pe care să îl respectăm zi de zi. Este indicat ca acesta să includă ore suficiente de somn, care să se desfășoare în intervalul orar potrivit, pentru a fi cât mai odihnitor, practicarea unui sport, ori a exercițiilor fizice adaptate pentru fiecare persoană în parte, și bineînțeles, un regim alimentar sănătos, prin care să îi asigurăm organismului nutrienții necesari.

    În aceeași măsură în care trebuie să ne concentrăm atenția asupra factorilor care ne pot afecta starea de sănătate, trebuie să acordăm importanță și aspectului fizic, prin realizarea unei rutine zilnice de îngrijire personală.

   Pentru toate acestea avem nevoie de un produs minune care să ne ajute în schimbarea stilului de viață, acel produs prin care să prevenim și instalarea unora dintre afecțiuni, în timp ce aducem îmbunătățiri aspectului fizic. Dar care să fie soluția minune? Nu este un secret și cu siguranța ai auzit în nenumărate rânduri de acesta, mierea de Manuka.

    Miere Manuka – proprietăți

    Despre proprietățile pe care le are mierea am auzit toți și știm că este folosită de mii de ani tocmai datorită beneficiilor pe care le aduce organismului. Pe lângă faptul că are un gust delicios, aceasta este cunoscută datorită proprietăților vindecătoare, a eficienței în ameliorarea și tratarea unei game largi de afecțiuni, fiecare tip de miere având efecte diferite.

   Miere Manuka, recoltată din flora sălbatică a Noii Zeelande, din zonele în care arbustul de Manuka crește în mod natural, are proprietăți antifungice și antibacteriene, antivirale, antioxidante și antiinflamatorii. Astfel, este un remediu potrivit pentru gripe și răceli, care se instalează în special în sezonul rece. De asemenea, ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor fungice și bacteriene, reduce activitatea radicalilor liberi și protejează celulele corpului împotriva stresului oxidativ.

    Este un produs alimentar ideal atât pentru adulți, cât și pentru copii, însă trebuie ales cu grijă, pentru a te asigura că este realizat printr-un proces corespunzător și că are doar componente naturale.

   Miere Manuka este găsită la Crud și Sănătos, în diverse sortimente, este o miere crudă monofloră, 100% pură și naturală, cu un conținut bogat de nutrienți, aminoacizi, fier, magneziu, calciu, potasiu, zinc, enzime vii și vitamine din grupa B. În plus, autenticitatea și calitatea mierii poate fi verificată datorită factorului MGO.

    Crud și Sănătos îți oferă o varietate de astfel de produse, pe care le poți utiliza simple, dizolvate în lichide și de ce nu, în realizarea unor măști faciale naturale.