OutletStock este unul dintre cei mai renumiţi furnizori outlet, gata oricând să te ajute să îţi aprovizionezi magazinul cu cele mai calitative articole de care ai nevoie, de la branduri populare în lumea modei, alături de cele mai avantajoase preţuri.

OutletStock – cu şi pentru tine

În cazul în care vrei să te convingi de ce OutletStock este alegerea potrivită pentru stocul de haine en-gros pentru afacerea pe care o deţii, află că acesta este unul dintre cei mai competitivi furnizori outlet din Europa de Est, care activează pe piaţă începând cu anul 2007 şi al cărui scop primordial este acela de a oferi servicii complete clienţilor săi, în colaborare cu partenerii săi, şi anume producătorii direcţi. Aşadar, obiectul activităţii acestei companii este acela de a furniza stocuri de marfă şi capete de serie tututor magazinelor de tip outlet sau întreprinzătorilor care îşi doresc să comercializeze articole de îmbrăcăminte, încălţăminte sau accesorii, la un raport calitate-preţ de nerefuzat.

Calitate şi profesionalism

Având o experienţă de peste 14 ani de activitate în domeniul vânzării de haine originale pentru diferitele magazine existente pe piaţă, OutletStock are toate resursele necesare pentru a veni în întâmpinarea antreprenorilor cu o soluţie completă de servicii, prin care să îi ajute pe aceştia să îşi creeze propriile stocuri de marfă, cu posibilitatea de a comanda online şi de a primi produsele în cel mai scurt timp posibil. Ne asigurăm că depunem toate eforturile de care este nevoie pentru ca produsele pe care le comanzi să fie fără niciun defect, pregătite pentru a fi transportate, organizate şi mai apoi vândute direct din magazinul tău, cu scopul de a reuşi să îţi mulţumeşti pe deplin clienţii. Şi noi pe tine!

Calitatea superioară a tuturor articolelor en-gros pe care le furnizăm şi profesionalismul, promptitudinea şi transparenţa de care am dat dovadă odată cu fiecare comandă procesată şi livrată sunt doar câteva dintre principalele trăsături care ne fac să fim în topul preferinţelor unui număr foarte mare de clienţi care caută o gamă diversificată de produse de femei, bărbaţi sau copii pentru magazinele lor.

Branduri de top

Ce este cu atât mai remarcabil la OutletStock este faptul că furnizează celor interesaţi produse de la cele mai cunoscute mărci de fashion din întreaga lume. Astfel, câteva dintre brandurile renumite comercializate de noi sunt VERO MODA, B. YOUNG, JACK&JONES, ONLY, SELECTED Homme, VILA Clothes şi multe altele, pe care te invităm să le descoperi chiar tu pe site-ul nostru outletstock.ro.

Dacă te-ai decis şi vrei să comanzi de pe OutletStock, tot ce îţi rămâne de făcut este să îţi creezi un cont pe platforma noastră online, să explorezi gama de produse en-gros disponibilă şi să le alegi pe cele potrivite magazinului tău. Nu uita, la noi poţi opta pentru cantităţi pornind de la o mie şi până la zeci de mii de articole, cu livrare din stoc imediată!