Deși majoritatea dintre noi ținem programări și înregistrăm informații în calendarele noastre de pe e-mail, agende sau pe telefoanele mobile, un calendar triptic poate funcționa în combinație cu acestea pentru a oferi o planificare mai aprofundată și colaborativă pentru afacerea dvs.

Există multe avantaje de a avea calendare triptice 2022 și de ce ar trebui acestea să fie un instrument cheie pentru o gestionare îmbunătățită în biroul dvs.

De ce să creați un calendar personalizat?

Pentru a ține evidența: acest lucru pare evident, dar este absolut adevărat. Multe tipuri de calendare sunt utilizate pentru a urmări întâlnirile, zilele de naștere, aniversările și multe altele. În timp ce un calendar digital este convenabil, o versiune tipărită oferă opțiuni care nu sunt disponibile digital. Personalizați-le cu autocolante, comentarii și fotografii.

Pentru sentimentele oferite: un calendar cu peisaje deosebite sau fotografii aleatorii este ușor de privit. Cu toate acestea, puteți alege calendare care să ofere și o notă personală. Un calendar personalizat poate fi umplut cu amintiri personale. Fiecare lună aduce o grămadă de sentimente fericite, pe măsură ce vă amintiți de acel moment special.

Pentru inspirație: anul nou este cel mai bun moment pentru stabilirea obiectivelor. O modalitate de a rămâne motivați o reprezintă calendarele. Având calendare triptice 2022 puteți urmări progresul și acestea servesc ca un memento constant pentru a merge mai departe.

Pentru cadouri: un calendar personalizat este unul dintre cele mai perfecte cadouri. Cu atât de multe opțiuni de calendare triptice 2022, este ușor să creați unul pentru oricine.

Pentru promovarea brandului: un calendar asigură faptul că marca dvs. primește expunere publicitară 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Oamenii cu cât au mai multă expunere la un brand, cu atât devin mai familiarizați cu firma dvs. Lucrurile familiare ne fac să ne simțim confortabili și le preferăm în mod inconștient atunci când luăm decizii.

Pentru că sunt practice: calendarele sunt necesare și utilizate zilnic – nu numai pe plan personal, ci și ca instrument de planificare a afacerii. Calendarele încă reprezintă un instrument de marketing incredibil de funcțional și esențial.

Pentru că simplifică planificarea: deoarece utilizați un singur sistem de planificare, munca și viața dvs. nu se vor suprapune și veți fi mai puțin probabil să uitați evenimentele sau sarcinile cheie.

Pentru că veți avea totul într-un singur loc: a avea totul notat și planificat într-o singură locație este un alt avantaj major. În loc să comutați între calendarele online sau să răsfoiți mai multe planificatoare, tot ceea ce este important poate fi găsit într-un singur loc. Mai important, acest lucru vă poate economisi o grămadă de timp – pe care îl puteți petrece crescând afacerea dvs. Pe scurt, alegerea de calendare triptice 2022 vă economisește timp și bani.

Cum să găsiți calendarele potrivite?

Stabiliți-vă obiectivele

Când planificați să comandați calendare triptice 2022, începeți cu întrebarea: care este scopul principal al acestora? Răspunsul la întrebare trebuie utilizat ca bază pentru determinarea formatului potrivit. Conținutul este menit să producă noi clienți potențiali, să direcționeze privitorii calendarului către un site web, să câștige vizibilitate sau, eventual, să crească numărul urmăritorilor dvs. pe rețelele de socializare?

Obiectivele stabilite au un efect substanțial asupra cui veți oferi calendare triptice 2022. Prin urmare, este important să înțelegeți clar obiectivele dvs. înainte de a comanda calendare.

Alegeți hârtia potrivită

Hârtia găsită într-o imprimantă de uz casnic nu este cu siguranță cea mai bună opțiune pentru un calendar personalizat. Ar trebui să aibă greutate și un finisaj ușor lucios. Hârtia de calitate garantează, de asemenea, un produs mai durabil. De aceea, este indicat să apelați la specialiști în domeniu atunci când doriți să comandați calendare triptice 2022.

Imprimarea calendarelor

Un alt factor de luat în considerare este alegerea unui producător de calendare personalizate. Imprimanta potrivită creează linii uniforme. Astfel, veți avea întotdeauna imagini clare și culori strălucitoare și autentice.

Tipuri personalizate de calendare tipărite

Familiarizați-vă cu următoarele tipuri de calendare personalizate tipărite, pentru a face alegerea potrivită pentru anul următor.

Calendare de perete

Nu este exagerat să spunem că un calendar de perete este o parte integrantă a oricărui birou. Având calendare triptice veți putea atrage rapid atenția vizitatorilor dvs. și o să vă puteți sublinia identitatea corporativă. Este de departe cea mai populară și mai aleasă opțiune.

Acest format este ideal pentru promovarea afacerii dvs., deoarece are suficient spațiu pentru afișarea produselor și serviciilor dvs., oferte speciale, evenimente corporative importante etc.

Având calendare triptice 2022 o să puteți verifica data și să țineți o evidență a întâlnirilor importante.

Calendarele care afișează întregul an sunt ideale pentru planificarea pe termen lung și oferă spațiu pentru a nota detalii despre date speciale, cum ar fi sărbătorile, zilele de naștere și vacanțele. Alegeți dintre formate verticale sau orizontale pentru a se potrivi cu spațiul disponibil iar vizualul acestora, încercați să-l alegeți în funcție de design-ul și cromatica obiectelor lângă care îl veți așeza.

Calendare de birou

Un calendar de birou este o modalitate excelentă de a avea acces instantaneu la toate aranjamentele dvs. și de a vă respecta programul. Puteți alege între un design zilnic, săptămânal sau lunar.

Cu ajutorul calendarelor, veți reuși să vă simplificați gestiunea activităților zilnice, să creșteți productivitatea sau să nu uitați un eveniment important. Alegând calendare triptice 2022 o să reușiți să vă atingeți obiectivele din viața personală și profesională.