Bannerele sunt un instrument de marketing puternic, care furnizeaza informatiile necesare si ajuta companiile sa promoveze o marca/afacere prin logo-uri si mesaje inteligente. In acelasi timp, acestea au ca rezultat o generare crescuta de potentiali clienti. Exista bannere publicitare atat de interior cat si de exterior, care pot fi plasate in aer liber. Faptul ca pot fi folosite pentru utilizare in interior si exterior le face un instrument de publicitate versatil si durabil. Prin urmare, puteti folosi bannere publicitare Bucuresti in beneficiul dumneavoastra oriunde va doriti. Bannerele de exterior trebuie sa reziste la orice fel de vreme, inclusiv ploi si vant, in timp ce bannerele de interior sunt mai putin pretentioase.

Imprimarea de bannere publicitare a devenit foarte populara de-a lungul anilor. Imprimarea personalizata ofera proprietarilor de afaceri puterea de a-si comercializa produsele si serviciile asa cum isi doresc. Imprimarea personalizata a devenit atat de importanta in ultimii ani incat ai la dispozitie foarte multe tipuri de bannere publicitare de unde poti alege.

Bannerele publicitare pot fi folosite in diferite scopuri, de la promovarea afacerii pana la sarbatorirea unei zile de nastere. Exista, de asemenea, mai multe feluri de bannere si fiecare are avantajele sale. In plus, in zilele noastre, este foarte usor sa comanzi bannere publicitare deoarece exista multe companii care ofera astfel de servicii.

Tipuri de bannere publicitare in functie de material

Bannerele pot fi imprimate pe diferite tipuri de materiale. Ele pot fi de diferite dimensiuni si stiluri. Iata care sunt tipurile de baza de bannere publicitare, folosite atat in interior, cat si in exterior.

Bannere publicitare din hartie

Imprimarea de bannere publicitare din hartie este destinata exclusiv utilizarii in interior. Culorile de pe ele arata foarte bine si sunt uimitoare pentru utilizare la expozitii comerciale. Cu toate acestea, in comparatie cu alte tipuri de bannere, acestea nu sunt rezistente la factorii externi. Bannerele din hartie sunt disponibile si in dimensiuni mai mici.

Bannere publicitare vinil

Bannerele din vinil sunt potrivite atat pentru utilizarea in interior, cat si pentru exterior. Acestea sunt usoare, dar, in acelasi timp, se dovedesc a fi durabile. Puteti opta pentru bannere personalizate pe o fata sau pe ambele fete, atat pentru expunere outdoor cat si pentru expunere indoor.

Imprimate pe material vinil de calitate premium, aceste bannere publicitare sunt printre cele mai populare bannere utilizate in cadrul evenimentelor si targurilor comerciale. Natura lor rezistenta la intemperii le face o alegere excelenta pentru publicitatea in aer liber.

Bannere publicitare din tesatura

Bannerele din tesatura sunt imprimate pe material 100% poliester care este rezistent la sifonare, usor si durabil. Firele subtiri si tesatura stransa a materialului au ca rezultat o calitate uimitoare a imprimarii, in timp ce materialul in sine este moale la atingere. Aceste bannere ofera o mare vizibilitate si lizibilitate de la distanta, cu o imprimare vie, o opacitate ridicata si o calitate excelenta a materialului.

Cu multiple optiuni de afisare, aceste bannere publicitare vor atrage atentia oamenilor din apropiere sau de departe. Ele adauga, de asemenea, un aspect estetic spatiului tau interior, fie ca este un showroom, un magazin de vanzare cu amanuntul sau un birou.

Bannere publicitare cu plasa

Beneficiul major al unei astfel de constructii este ca permite bannerului sa infrunte vanturile aspre si vremea nefavorabila de afara, in timp ce indeplineste functia principala de branding sau publicitate. Bannerele din plasa sunt adesea alegerea pentru aplicatii de semnalizare foarte mari pe vitrinele magazinelor, partile laterale ale cladirilor sau chiar ca acoperiri pentru structuri intregi. Antreprenorii si dezvoltatorii folosesc, de asemenea, bannere publicitare Bucuresti cu plasa pentru a masca vederea constructiei si, in schimb, pentru a prezenta proiectul finalizat.

Bannere publicitare din panza

Bannerele din panza sunt pline de culoare, rezistente la decolorare pentru a va afisa designul in culori care ies in evidenta. Le puteti obtine si sub forma de bannere tip roll up, montate sau intinse pentru a ajuta la transformarea oricarui design care va place intr-o lucrare de arta.

Incredibil de frumoase, bannerele din panza sunt folosite in principal in interior. Textura, aspectul si senzatia acestor bannere le fac sa arate ca un tablou.

Tipuri de bannere publicitare in functie de stil

Bannere publicitare roll-up si retractabile

Standurile pentru bannere, cunoscute si sub denumirea de roll-up, sunt o solutie atractiva pentru evenimentele din expozitii comerciale si semnalizarea interioara pentru retail. Bannerele de tip pull-up sunt usor de transportat. Sistemul lor retractabil permite configurarea aproape instantanee.

Bannere tip steag

Desigur, uneori vantul poate fi prietenul tau, cum ar fi in cazul bannerelor tip steag. Usoare, portabile si economice, aceste tipuri de bannere publicitare Bucuresti sunt adesea vazute in afara spatiilor comerciale. Sunt adesea fabricate din stalpi de aluminiu si tesaturi din poliester care sunt durabile, dar si foarte mobile, creand un semnal animat, greu de ratat ori de cate ori trec soferii sau pietonii.