Craciunul este cu siguranta o perioada in care o familie se apropie. Parintilor le place sa petreaca timp de calitate cu copiii lor si sa le spuna povesti, inclusiv cea despre Mos Craciun, ce poate duce la momente fericite si reconfortante.

Unde poti mai bine sa-l cunosti pe Mos Craciun si sa-i spui urarile tale de Craciun decat online?

Mos Craciun, cunoscut si sub numele de Sfantul Nicolae  are o istorie indelungata, plina de traditii de Craciun. Astazi, el este considerat simbolul Craciunului, deoarece aduce jucarii fetelor si baietilor cuminti doar in Ajunul Craciunului.

Programul incarcat al lui Mos Craciun s-ar prabusi fara ajutoarele lui harnici, spiridusii si in special Doamna Craciun. Efortul lor nepretuit este rasplatit de zambetele de pe fetele nenumaratilor copii si adulti pe care ii vad simtind adevaratul spirit al Craciunului.

Intalnirea mult asteptata cu Mos Craciun pentru a-l cunoaste mai bine!

Desi copiii dumneavoastra nu vor putea sta in poala lui Mos Craciun in acest an, ei pot sa il cunoasta, si sa interactioneze cu el prin intermediul virtual. 

Cu ajutorul lui George Robu, in acest an, am readus la viata intalnirea lui Mos Craciun autentic cu toti copii. Mos Craciun nu numai ca ii va distra pe cei mici cu toate cele mai importante si de baza intrebari precum: Ai fost cuminte anul acesta? Ce ti-ai dori de Craciun? Esti entuziasmat de Craciun? Care este partea ta preferata a Craciunului? Care este mancarea preferata a lui Mos Craciun? Unde locuieste Mos Craciun?  

Dar cea mai buna parte este ca incurajam copiii sa-i puna Mosului foarte multe intrebari si, daca timpul ne permite, putem canta cu totii o colinda sau doua!

Noi va oferim servicii online utile, precum: vizite virtuale cu Mos Craciun sub forma de mesaje video preinregistrate sau apeluri video live. Pretul variaza in functie de pachetul pe care il doriti, de data rezervarii si de personalizare, asa ca ne-am gandit ca ar fi util sa va punem la dispozitie pe site-ul nostru cateva dintre cele mai bune optiuni de unde puteti alege. 

Toate aceste servicii online sunt datorita faptului ca Mos Craciun a imbatranit si are nevoie de toti elfii din intreaga lume pentru a putea imparti cadourile in timp util la toti copii. Dar inainte de a face acest lucru, el doreste sa fie alaturi de fiecare copil timp de 15 minute pentru a vedea daca au fost cuminti si ascultatori. In acest timp, Mosul poate afla dorinta copilului in noaptea de Ajun.

Mos Craciun are barba alba?

Pe masura ce vremurile s-au schimbat, Mos Craciun a devenit din ce in ce mai modern, dar singurul lucru care ramane constant este barba lui alba crescuta. Barba lui a devenit o semnificatie in sarbatoarea Craciunului. Parul alb stralucitor al lui Mos Craciun ne spune ca nu petrece mult timp pe plaja. Craciunul il tine mult prea ocupat pentru asta!

Iar aceasta barba il face autentic pe Mos Craciun! Faceti cunostinta cu Mos Craciun si spiridusii sai veseli in Biroul lui Mos Craciun cu ajutorul nostru.